Filem Keramat (2012)

January 9, 2012

Free Download Filem Keramat (2012)

Keramat, sebuah filem ngeri yang akan menemui anda pada 12 Januari 2012 ini. Filem arahan Azhari Mohd Zain yang diterbitkan oleh Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd. pasti menyeramkan dan menyeramkan.

Free Download Filem Keramat (2012)

Sinopsis Filem Keramat

Di tahun 1900, seorang lelaki bernama Habib telah difitnah merosakkan kehormatan Mustika. Akibat dari itu, Habib telah dikerumuni dan dipukul oleh orang kampong diketuai oleh Jabar, abang kandung Mustika. Habib yang merupakan bukan calang-calang orang terus dipukul dan kain yang selama ini menutupi wajahnya ditarik oleh orang kampong dan berlakulah satu peristiwa yang amat dahsyat di mana semua penduduk kampung mati dek cahaya terang yang terpancar dari wajah Habib.

Di zaman ini, kehidupan dua beradik iaitu Nazmir dan Nasti mula dihantui pelbagai pertistiwa pelik dan menyeramkan bermula dengan kehilangan bayi yang dikandung Syazura, isteri Nazmir. Sejak itu, seorang demi seorang ditimpa pelbagai peristiwa di luar fikiran termasuk Munirah, Isteri Nasti. Keinginan Syazura untuk pulang ke kampong halaman suaminya menjadikan keadaan bertambah rumit. Satu persatu rahsia terbongkar dan mendedahkan sebuah sejarah yang mengejutkan Nazmir, Syazura, Nasti dan Munirah. Siapa sebenarnya dalang dalam perkara ini dan apakah rahsia tersebut?

Pelakon Filem Keramat

Zul Handyblack, Rebecca Nur, Mon Ryanti, Adey Syafrien, Putri Mardiana, Diana Amir

Trailer Filem Keramat

Download Filem Keramat

akan datang

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: